Culinair BBQ-en – Steven Raichlen
Met het boek Culinair BBQ laat Steven Raichlen wederom zien dat je creatiever kunt barbecueën dan alleen een spiesje of een hamburger. Vlees, vis, groente en zelfs toetjes behoren tot de vele mogelijkheden die Raichlen laat zien.
Steven Raichlen Fantastische vleesrecepten voor een Culinaire BBQ
In rum gerookte zalm, vechthoenders met kruiden en een heel lam.. het zijn waarschijnlijk niet de recepten waar je het eerste aan denkt bij het barbecueën. Maar degene die genoeg heeft van de eeuwige worstjes en zijn grenzen op deze manier wel eens wil verleggen, kan met dit boek volop en uitgebreid zijn gang gaan. Niet alleen de verschillende vleessoorten van o.a. kalf, lam, koe en kip worden besproken, ook recepten van vis, schaaldieren en vleesvervangers zijn opgenomen in het boek van Steven Raichlen. Bovendien krijgen de niet alledaagse technieken als pekelen, vis op de huid grillen en het bereiden van tofu veel aandacht. Elk gerecht is eigenlijk een hoofdstuk op zichzelf, voorzien van ondersteunende foto’s, aanwijzingen voor het garen en extra tips.
Tot slot bevat het boek wat recepten voor toetjes en sauzen en vegetariërs hebben ook behoorlijk wat keuze. Een belangrijk onderdeel van deze uitgave, de barbecue zelf, krijgt eveneens de nodige uitleg wat betreft modellen, de manier van verwarmen en de onderdelen. Het boek bevat een register op onderwerp en op alfabet waardoor je gemakkelijk dingen op kan zoeken.
Specificaties:
- Nederlandstalig
- Auteur: Steven Raichlen
- 400 pagina’s
- Hardcover
Steven Raichlen
Steven Raichlen heeft de moderne manier van barbecueën opnieuw uitgevonden. In zijn complete loopbaan heeft hij 31 boeken over barbecueën uitgebracht in totaal wel in 17 talen! Dat geeft wel aan hoe geliefd zijn boeken zijn over de hele wereld. Een fijne selectie hiervan hebben wij in onze winkel.
Door de jaren heen heeft Steven Raichlen, vijf James Beard awards en drie Julia Child awards gewonnen voor zijn boeken. Naast barbecueën, grillen en boeken schrijven is Steven ook actief op TV met programma’s als; Steven Raichlen’s Project Fire en Project Smoke, Primal Grill en Barbecue University. De boeken van Steven zijn prettig om te lezen. Het is fijn om de kennis die Steven heeft over barbecueën in je op te nemen en daarmee vervolgens zelf aan de slag te gaan. De recepten zijn duidelijk uitgelegd en het is een genot om de bijbehorende avonturen en verhalen te lezen.
Inspiratie op Social Media
Op onze Facebook en Instagram pagina zie je dagelijks nieuwe producten, recepten en heel veel BBQ-, kook- en outdoor inspiratie.