Skip to content

Over ons: dit is BASBQ​

BASBQ is een BBQ Speciaalzaak voor de buiten-kook-liefhebber! Met enorme passie voor BBQ, Brabantse gezelligheid, liefde voor lekker eten, een zeer uitgebreid assortiment met alleen topproducten en vooral goed advies voor de beginnende tot de gevorderde barbecueër.

Het begin

In 2012 begon BASBQ met een webshop, maar al snel kwam er steeds meer vraag naar goed advies.
Na diverse locaties en een steeds groter wordende winkel zijn wij sinds 2017 gevestigd op de Loopkantstraat 14B in Uden. In deze ruime winkel met alleen gepassioneerde en gespecialiseerde collega’s staan wij het hele jaar door vijf dagen per week voor je klaar.

 
Met ruime parkeergelegenheid (GRATIS) voor de deur en altijd een helpende hand om bijvoorbeeld die zware zak houtskool bij je in de auto te zetten. Natuurlijk kun je ook 24/7 winkelen op onze webshop.

Winkel in Uden

Ons assortiment bestaat o.a. uit diverse A- kwaliteit Keramische-, Houtskool en Gas barbecues. Daarnaast hebben wij vele Smokers en Afrikaanse Braai’s. Verder hebben we nog een uitgebreid aanbod in houtskool, briketten en rookhout, alleen van de beste kwaliteit.

Onze ruime keus aan kruiden en sauzen zijn allen door ons geproefd zodat we je altijd van het beste advies kunnen voorzien. Onze outdoor hoek heeft een ruime keuze in gietijzeren pannen; Dutch Ovens, skillets, driepoten en nog veel meer.

Daarnaast is BASBQ ook echt een cadeauwinkel vol met leuke, praktische en originele accessoires.
Omdat koken en barbecueën hand in hand gaan kun je ook bij ons terecht voor prachtige messen en andere kookaccessoires.

Waarom kiezen voor BASBQ?

Producten op
voorraad

Wij bieden je een zeer divers aanbod barbecues, accessoires, kruiden en sauzen aan.

Snelle
levertijden

Bestel je voor 16:00, dan verzenden we je bestelling nog vandaag (dinsdag t/m zaterdag). Daarbij versturen wij bestellingen boven de €100,- geheel gratis binnen NL.

Positieve
klantverhalen

Onze klanten waarderen ons ons met maar liefst 4,8 van de 5 sterren! Onze medewerkers luisteren naar je en geven een passend persoonlijk advies.

BBQ winkel
in Uden

Wil je persoonlijk advies over onze barbecues of accessoires? Onze medewerkers staan je graag te woord in onze eigen BBQ speciaalzaak in Uden.

Heb je een vraag of advies nodig?